Hvordan har du det?

​Er du træt? Træt af at kæmpe en uendelig kamp for at gøre alle glade og tilfredse? Træt af, at du altid får sagt "ja", når du mener "nej"? Træt af, at du kæmper for at holde dit hjem rent og pænt ? Og træt af at bruge enorme mængder af tid på at servere sund hjemmelavet mad til hele familien og surfe på nettet efter det "rigtige" tøj til børnene? Er du irriteret over, at du ikke har overskud til hverken dig selv eller din mand /kvinde efter kl. 20.00?

​Er du frustreret over, at det hele til tider virker nyttesløst, når børnene altid render ind i forkølelser, snotnæser og mellemørebetændelser? Er du så stresset, og har du af mest alt lyst til at råbe efter hjælp, men gør det ikke, fordi du føler, at det er et nederlag at bede andre om hjælp?

​Eller længes du bare efter, at blive en gladere mor eller far og få en gladere familie? Længes du efter at få et liv med mere overskud, færre skænderier og færre spændingshovedpiner? Måske drømmer du bare om, at få mere tid til dig selv og lære, hvordan du siger fra og dyrker dine interesser og dig selv med god samvittighed?

​Som psykoterapeut har jeg forskellige behandlingsformer, som kan hjælpe dig med at bearbejde stress, depressioner, traumer, chok og indre og ydre konflikter og bringe glæden og overskuddet tilbage i dit liv.

Kontakt min praksis, Familieværkstedet, på Næsvej 8, 4894 Øster-ulslev.

​Birgit Jørgensen

Medlem af
Psykoterapeut Foreningen og

TRE-Guppen i USA /DK

www.traumaprevention.com

​Firmainformation

Psykoterapeut Birgit Jørgensen.

CVR: 28277474

Adresseinformation

Næsvej 8

4894 Øster Ulslev &

Dronningsgade 25

4800 Nyk.F

Kontaktinformation