Yoga retreat til Spanien i de røde huler

Fordybelsesferie med selvudvikling

- yoga retreat i Spanien

Uge kursus 42 2021.

Les Coves Roges i Simat

Undervisningen:

Undervisningen er oplevelsesorienteret og det tager udgangspunkt i deltagernes egne erfaringer.

TRE-metoden:

Denne undervisning er godt bidrag til behandling af stress-traumer-spændinger i kroppen . Metoden forløser kroppen. Det er øvelser der ligner Yoga, men de forløser stress og traumer. De sætter gang i en proces. 

Yoga:

Denne undervisning giver ro og afslapning i kroppen.

Meditation:

Her lærer du teknikker til at finde ro i din krop og psyke. 

Deeksha:

Er en overførsel af kærlig energi, der kan hjælpe dig til at opleve forløsning af gamle traumer; emotionel og fysisk healing; dyb indre fred; glæde uden ydre årsag; følelsen af at være et med kærlighed.

Deeksha er en højere intelligens, der møder dig, hvor du er og har den ”vision” for menneskeheden og er designet til, at åbne os mod oneness /en højere bevidsthed / kærlighed til dig selv og andre. ​

Vandretur:

Det bliver en guidet tur i bjergene af Susanne og Juli.

Strandtur og shoppe tur , vi bliver kørt rundt i deres autocamper.

Kostterapi:

Vi lærer at spise makrobiotisk mad , som er mad vi spiser hele ugen og som Susanne og Juli fortæller os filosofien bag . Grundlaget for makrobiotik er, at vi selv tager ansvaret for vores egen sundhed og lykke igennem det vi spiser. 

Praktisk information og priser

Klik her for printervenlig udgave af programmet

Du står selv for booke fly, resten er med i yoga retreatet. Du kan booke på Norwegians hjemmeside pris ca. 2000,-kr for fly. bestilles senest den 1.6 2021.

Susanne og Juli henter os og køre os tilbage dette betaler vi euro udover til dem. 50 euro. 

Dette beløb betales direkte til dem, den sidste dag. 

Der er plads til max. 9 deltager, så først til mølle princippet gælder. 1000,-kr i depositum. Betales så hurtigt det er muligt til Susanne. Senest den 1.6 2021

Pris for fuld forplejning og overnatning. kr. 3000,-

Betales direkte til Susanne. Bestilles 1.10.2021.  på konto: reg: 7250 konto: 1034762

Undervisning betales til Birgit på Mobil pay: 57985

Pris: 2500,-kr. den 1.8. 2021.

​​

Forplejning på rejsen ned og hjem, samt restaurant besøg betaler du selv.

Du kan købe en madpakke til hjemturen til 8 euro.

Ønsker du massage under opholdet af Susanne eller Birgit kan det købes ud over. Kan bestilles på forhånd hjemmefra . Susannes behandling: 45 euro. Birgits behandling : Terapeutisk samtale og kropsterapeutisk massage, hvor jeg bruger Dorterra`s Æteriske olier pris: 50 euro det er halv pris af hvad min normale pris er i Danmark.

Ved tilmelding betales 1000,-kr. ( dette beløb refunderes ikke ). Tilmelding hurtigst muligt rift om pladserne.

SE program vedlagt med forbehold for ændringer.

Det er frivilligt om du deltager i hele programmet. ​

Undervisere

Underviser: Susanne Obel og Juli, som er Oneness Advanced Trainer, hvilket vil sige, at de kan indvie andre til Deeksha. De underviser også i yoga og makrobiotisk madlavning. De har siden 2006 været i Indien på Oneness University. De er desuden udvalgt til, at kunne afholde processen ”De 3 hellige kamre”. En proces hvor man arbejder endnu dybere med forholdet til det Guddommelige. De ejer begge stedet hvor vi skal bo. De er et utroligt kærligt og varmt par. De kan begge guide os rundt i Spanien på vandreture og strandture samt byture. Susanne er fra Danmark og har boet i Spanien i 20 år. Juli er fra Spanien og er fra Tavatness, den lille bjerg by ,hvor vi skal bo.​

Læs mere: www.yogaispanien.dk

E-mail: satsang@lescovesroges.org

Underviser: Birgit Jørgensen er uddannet psykoterapeut og Chok traume-terapeut. Jeg har 20 års erfaring i undervisning af grupper. Arbejder til daglig i min praksis med familieterapi–individuelterapi-gruppeterapi-Mindfullness grupper - samt Hatha yogalærer. 

Jeg har specialiseret mig de sidste 10 år i, at forløse livskriser, traumer, stress, angst og depressioner.

Jeg underviser og tilrettelægger kursus af forskellig slags følg med på min hjemmeside: www.psykoterapeut-birgit.dk

E-mail: birgitj@mail.dk

Mobil: 26 35 02 67

TRE og yoga retreat tur til Spanien​ - klientbeskrivelse

Denne tur kan varmt anbefales, da det er en perfekt kombination af ferie/spiritualitet/Yoga retreat og personlig udvikling, hvor der kærligt bliver taget godt om hver enkelt.

Turen har fået os til at ændre kostvaner. Vi fik makrobiotisk mad på turen, og fik en del ideer til hvordan den kan laves, så det ikke virker så uoverskueligt når man kommer hjem.

Den mikrobiotiske mad gav os velvære, og vi kunne tydeligt mærke på vor fordøjelse, at denne måde at spise på, er den rigtige for os.

Vi dyrkede yoga ca 1 gang om dagen, og underviseren var dybt professionel, og sørgede for at alle udførte øvelserne rigtigt, samt at vi ikke fik presset os selv på den forkerte måde.​

Arbejdet med spiritualitet og personlig udvikling gik hånd i hånd, og vi var en fantastisk gruppe som var med til at sætte processer i gang hos hinanden. Birgit er her en dygtig og kærlig kropsterapeut, som man hurtigt får tillid til.​

Jeg oplevede under turen en forløsning af et gammelt traume, som har gjort at jeg i dag føler mig mere fri, og dette var ikke sket uden Birgits kyndige terapeutiske arbejde.

​Ferie var der også tid til, vi havde en del egen tid, som vi enten kunne vælge at bruge sammen med gruppe eller alene. Der var også planlagt 2 strandture, og en mindre vandretur ud til et skønt snorkelsted.​

Vi boede hos Susanne og Juli, som er et dejligt værtspar der åbnede deres hjem for os. Værelserne var minimalistiske og hyggeligt indrettede, hvilket passede godt til turen. De stod også for den fantastiske mad vi fik serveret. Susanne og Juli bidrog kraftigt med det spirituelle, og var med til at give os nogle fantastiske oplevelser.

​Sonja og Henrik (tog af sted som par) ​

Kærlig hilsen

Henrik​​

​Birgit Jørgensen

Medlem af
Psykoterapeut Foreningen og

TRE-Guppen i USA /DK

http://traumaprevention.com/

Kontakt mig nu

Jeg vender tilbage hurtigst muligt! 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Kontakt

Terapi Birgit Jørgensen
​Gestalt Terapeut

CVR: 28277474

Adresse: Næsvej 8, 4894 Øster Ulslev

Adresse: Dronningsgade 25 .4800 Nyk.Falster.

Tlf.: 26 35 02 67

E-mail: birgitj@mail.dk

Birgit Jørgensen​

Medlem af
Psykoterapeut Foreningen og

TRE-Guppen i USA /DK​

www.traumaprevention.com

Følg mig på Facebook

64_fb-svg-moerk